Lystrup IF 2021 julekalender

Du kan være med til at støtte indsamlingen til vores nye idrætsfaciliteter i Lystrup.

 

Ved køb af Lystrup IF's julekalender får du gaver, rabat, og mulighed for at deltage i lodtrækningen til samlet værdi af ca. kr. 9.000,-. Det bedste er, at alle får de samme fordele da kalenderne er ens. 

 

Pris: 100,- kr. 

 

Pengene går til gennemgribende ombygning af Lystrup Idrætscenter med:

  • Nyt fitnesscenter
  • To nye squashbaner
  • E-sportfaciliteter
  • Nye spring- og rytmefaciliteter med springgrave, stortrampoliner og spejlvæg
  • Hyggeligt cafémiljø og nyt indgangs- og loungeområde

 

Kalenderen kan købes i:

  • SuperBrugsen Lystrup (specielle dage primært fredage, lørdage samt på Ja tak tilbud)
  • Lystrup Blomster by Nordic House
  • Mail stoet-lif@lystrup-if.dk 
  • SMS 5240 9490

 

Det er win-win for os alle: Du får gaver + vi får støtte til halprojektet = vi får alle lækre idrætsfaciliteter i Lystrup.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive tilbage på mail stoet-lif@lystrup-if.dk.

 

Tak for jeres støtte!

 

Læs vilkår for kalenderen nedenfor.

Vindere af lodtrækning findes her fra den 6. februar 2022.

Julekalenderen med gaver og julehygge

 

Lystrup Idrætsforenings kalender er en julekalender fyldt med fantastiske overraskelser til dig. Du får mulighed for at opleve byen og nærområdets handelsliv. Kalenderen spreder julestemning, og du bydes velkommen i byens og nærområdets butikker med gode gaver og tilbud. 

 

I HVER julekalender er der 24 låger med gaver og lodtrækninger fra butikker, spisesteder og virksomheder. Oplevelsen kan sammenlignes med en pakkekalender, hvor du tager ud i byen og modtager gaverne og deltager i lodtrækninger. 

 

Sådan fungerer gavelågerne: Åbn kalender lågerne, afriv og indløs dem hos butikkerne, spisestederne og virksomhederne. Til gengæld deltager du i lodtrækning, får en gave, rabat eller oplevelse. Lågerne har god indløsningsfrist, og flere kan bruges helt ind i 2022. Det er også på denne måde, at du deltager i lodtrækninger. 

 

Rigtig god fornøjelse. Lystrup IF og årets kalenderpartnere ønsker alle en rigtig glædelig jul 2021.

 

Bag lågerne 

Gaver: Mofibo 2 mdr.s abonnement, Det Gyldne Brød 2 håndværkere, SuperBrugsen rugbrød, Taffel Chips, Lisbjerg Garn maskemarkører og 10 % rabat, Profil Optik Lystrup Brillerens og gratis synsprøve med sundhedstjek.

Rabat: Buddy Legetøj 20 %, JJ Fisk 10 %, Bichel 10 %, SuperBrugsen 15 %, Shop Succes 20 %, Okkels Is 20 %, Burger King 15 %, Din Bilpartner Lystrup 10 %,    

Lodtrækning: Kiropraktor Lystrup 4 gavekort massage á kr. 320,-, Lystrup Blomster by Nordic House 1 gavekort kr. 500,-, LCF 10 gavekort á kr. 100,-,Estate Allebo Lystrup 3 gavekurve á kr. 500,-, Cottonlook gavekort kr. 500,-, Rishøjgaard Farmshop 5 gavekort á kr. 140,-, Marguritten 1 gavekort kr. 400,-, IdHAIR 2 gavepakker á kr. 507,- og kr. 547,-, Djurslands Bank 2 gavekurve á kr. 500,-, Andersen Furniture 1 sæt Vikings of Denmark kr. 899,-.   

 

Vilkår:

Julekalenderen sælges i perioden 17. oktober til 31. december 2021. Overskuddet går ubeskåret til Lystrup IF halprojekt. Kalenderen er trykt i 1.500 eksemplarer. Tilladelse til julekalenderen er givet fra Spillemyndighederne 21. september 2021.

Kalenderen indeholder i alt 14 gave-/rabat beviser og 30 lodtrækninger, som foretages af notar. Gaver har en værdi på kr. 115,-  og lodtrækningsgevinster har en værdi på kr.8.833,-. Dertil kommer rabat i diverse butikker. På hver låge fremgår det, hvilken gave, rabat eller lodtrækning ihændehaveren af lågen har ret til at indløse/deltage i. Desuden oplyses, hvilken tredjemand (i det følgende betegnet “kalenderpartner”) gavebeviset og lodtrækningen kan benyttes hos. Gavebeviset indeholder også oplysninger om, hvor, hvordan og hvornår gaven kan indløses hos kalenderpartneren. Lågen skal typisk afrives og afleveres hos den pågældende kalenderpartner. Vilkårene for brug af de enkelte gavebeviser fremgår på dagens låge. Gaven, som er beskrevet på dagens låge, kan tidligst benyttes fra den kalenderdag, der er anført i lågen. Lågerne har karakter af et ihændehaverbevis, hvortil der gælder særlige forældelsesfrister for benyttelse af gavebeviset. De forældelsesfrister, som gælder for hvert gavebevis, fremgår af de enkelte låger. Gavebeviserne har ingen kontant værdi og kan således ikke indløses til kontanter eller gavekort. Gavebeviserne i kalenderen kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller lignende hos en kalenderpartner. Lodtrækningen af de 30 gaver , der er sponseret af lokale butikker/virksomheder, fremgår af de enkelte låger. De fleste af lågerne afleveres hos den enkelte kalenderpartner. Hvis andet er aftalt fremgår det af lågen. 

 

Sidste dato for aflevering af lodder til lodtrækning er den 31. december 2021 og der foretages efterfølgende lodtrækning af notar. De heldige vindere offentliggøres på www.lystrup-idraetscenter.dk den 6. februar 2022. Endeligt regnskab for julekalenderen er tilgængeligt fra 30. april 2022 på www.lystrup-idraetscenter.dk.

 

Tak!

 

Ved køb af Julekalenderen 2021 støtter du halprojektet og Lystrup IF. Læs mere om halprojektet, som omfatter tilbygning af nyt cafemiljø, e-sportfaciliteter, foreningsfitness, ny hal med spring og rytmefaciliteter og et løft af det nuværende idrætscenter. https://www.lystrup-idraetscenter.dk/

 

Stor tak til alle der har bidraget til dette års julekalender. Det har stor betydning for vores by, at vi både har et aktivt idrætsliv samt et lokalt handelsliv, og du er med til at støtte begge dele.

 

Forsidekunstnere 2021

Forsiden på dette års julekalender er tegnet af de ældre børn, som går på Månestuen i Børnehuset Lyset i Lystrup. 

Børnene fik meget sjov ud af, allerede i september måned, at snakke om julen og tegne juletegninger til dette års kalender. De har været meget spændte på at se julekalenderen og samtidig meget stolte over at deres tegninger bliver forsiden.