Bliv erhvervssponsor
Bliv sponsor

Vær med til at støtte udvidelsen af Lystrup Idrætscenter - til glæde for mange medborgere i og omkring Lystrup - og bliv eksponeret i lokalområdet. Du kan vælge mellem nedenstående sponsorater eller skriv til os, hvis du har en idé til en anden form for sponsorering og bliv Sponsorpartner.


Under 'Sponsorer' kan du se virksomheder, som allerede har valgt at støtte Lystrup Idrætscenter og dermed Lystrup Idrætsforening. Som erhvervsdrivende har man også mulighed for at give en gavedonation (se her).

Idrætscentersponsor

Bliv sponsor for Lystrup Idrætscenter og få dit firmanavn/logo på sponsortavlen i Lystrup Idrætscenter, når udvidelsen af Lystrup Idrætscenter står klar til indvielse. Ligeledes bliver man omtalt, som sponsor her på siden frem til indvielsen og alle sponsorater bliver omtalt på Lystrup Idrætscenters Facebookside og i 8520 på Facebook.

Skriv til os nedenfor og aftal nærmere omkring sponsoratet. Der udstedes en faktura på det aftalte beløb, og sponsorat betales med en kontooverførsel.

Firmanavn/logo på byggeskilt

Få dit firmanavn/logo på byggeskilt under byggeperioden ved eksisterende hal vendt ud mod Lystrup Centervej.

Byggesponsor - kr. 5.000,- ekskl. moms.


Skriv til os nedenfor og aftal nærmere omkring sponsoratet. Der udstedes en faktura på det aftalte beløb, og sponsorat betales med en kontooverførsel.

Reklameskilt i hal/hallerne

Få jeres firma og budskab eksponeret i én eller flere haller.


Skiltestørrelse: - H 100 cm - L 180 cm

Skiltemateriale 10 mm PVC plade.


Priser ekskl. moms pr. år:

For én hal - kr. 2.650,-
For to haller - kr. 4.250,-
For tre haller - kr. 6.000,-


I forestår at få skiltet/skiltene lavet (det koster ca. kr. 2.100,- for et skilt, ca. kr. 4.000,- for to skilte og ca. kr. 5.700,- for tre skilte - ekskl. moms).


Lystrup Idrætsforening forestår opsætning af skiltet/skiltene i hallen/hallerne.


Skriv til os nedenfor og aftal nærmere omkring sponsoratet. Der udstedes en faktura på det aftalte beløb, og sponsorat betales med en kontooverførsel.

Kontakt og hør nærmere om sponsorater
Tak%20for%20sponsorat