Ny multi-spring-rytmehal

En ny multi-spring-rytme hal giver først og fremmest tidssvarende øget kapacitet til idrætsudøvelse i Lystrup. Med multi-hallen kan udvalgte gymnastik-spring-rytme-fitness hold flyttes fra nuværende sale på skolerne og beboerhuset til Lystrup Idrætscenter, hvilket gør det muligt at starte andre hold på skolerne, hvor der p.t. typisk er ventelister.


Med de indbyggede springfaciliteter får Lystrup IF Gymnastik & Fitness’ øvede springhold tidssvarende forhold, som ikke mindst er et løft i forhold til sikkerheden omkring gennemførelse af springene.


Rytme/GrandPrix holdene vil have stor gavn af et egentligt gymnastikgulv med affjedring, som afspejler de forhold holdene konkurrerer under. Et gymnastikgulv vil ligeledes muliggøre nye tiltag som eks. movementtræning rettet mod ældre.


Ligeledes sikrer en ny multihal en stabil adgang til træning for foreningens opvisnings- og konkurrencehold, der typisk har deres konkurrencer og opvisninger samtidigt med aflysninger på skolerne grundet terminsprøver og musicals. Endeligt vil der, hvis økonomien tillader det, være mulighed for etablering af sanse og motorik elementer rettet mod alle aldre eller en evt. klatrevæg i multihallen.