Nyt fitnesscenter
Fitnesscenter i foreningsregi

Med udvidelsen af Lystrup Idrætscenter bliver det muligt at etablere et fitnesscenter i Lystrup Idrætsforening.


Fitnesscenteret bliver i to plan med plads til konditions- og styrketræning, samt separate omklædningsrum til fitnesscenteret.


Fitnesscenteret placeres således, at det kan bruges udenfor Lystrup Idrætscenters åbningstider for hallerne, squashbaner og café.

4-personer-i-fitness-dgi-vejle

Fra DGI-Huset Vejle

Arkitekttegning af stueplan i fitnesscenter
Foyer%20cafe%20fitness%20stueplan
Fitnesscenter%20f%c3%b8rste%20sal
Kontaktformular
Giv en frivillig hånd med til etableringen af Fitnesscenteret

Med udvidelsen af Lystrup Idrætscenter skabes de fysiske rammer for et fedt og tidsvarende fitnesscenter i foreningsregi i Lystrup.


Fitnesscenteret skal dog fyldes med udstyr og maskiner og ikke mindst en masse medlemmer. For at få det til at ske er der brug for flere frivillige kræfter, som med støtte fra 'Bevæg dig for livet-fitnesskonsulenter' kan få centeret fyldt med det helt rigtige og relevante udstyr for Lystrup og sidenhen med en masse nye medlemmer.


Læs evt. mere om fitnesscentre i foreningsregi på 'Bevæg dig for livet', der er et fælles initiativ fra DGI og GymDanmark.


Skriv til os i kontaktformularen hvis du går med de rigtige tanker for et fedt fitnesscenter og gerne smider nogle frivillige timer i Lystrup Idrætsforenings nye fitnesscenter.